ALBMIDI.COM
Home
Language
Menu
Top Shkarkime
Sondazh
Çfare deshironi me shume ne albmidi.com? (Per ndonje sugjerim tjeter shkruani me poshte tek komentet)
Ritme
Tinguj
Midi
Sample
Mp3
Albanian Musician Portal

AlbMidi u krijua per te sherbyer si rrjet social per te lidhur te gjithe muzikantet shqiptar ne internet. Sebashku mund te diskutojme mbi muziken shqiptare, te ndajme ide, mendime, njohuri, te kembejme shkarkime per instrumentat elektornik muzikore, te njihemi me njeri-tjetrin, etj...


Per tu njohur me sherbimet qe ofron AlbMidi.com lexoni guiden e udhezimeve si me poshte:


Shkarkimet ne AlbMidi.com
Ndryshime ne Pagesat per V.I.P. status (Maj 2017)
V.I.P. Forum - Shkarkime shtese
Abuzimet me Shkarkimet
Udhezues si te dergojme (Ritme, Tinguj, SET) ne AlbMidi.com
Udhezues si te shkarkojme (Ritme, Tinguj, SET) ne AlbMidi.com
Njihuni me sherbimet e AlbMidi.com
Rregullat dhe Kushtet e Perdorimit


For English Readers

 

Click below to read and introductory info on how to use this website

Download V.I.P. Access on AlbMidi.com
New changes on V.I.P. status Payments (May 2017)
Terms and Conditions of Use

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter
Forum
ThreadRepliesViewsDate
Demo with sound albmidi
Last Post by: urlu
168209/06/2017
Si mund te fshij ramin?
Last Post by: Ahmedi
912822/05/2017
ne shitje ri Korg Pa3x 61 tastierë 1000 euro
Last Post by: palimipa600
113703/05/2017
Korg PA2X
Last Post by: mousikos
326120/04/2017
Korg pa3x set
Last Post by: EmRaNuSh
27439803/04/2017
Native Instruments FM8 VSTI DXI RTAS v.1.0.3
Last Post by: kastro92
10321122/03/2017
Problem me korg pa 2x
Last Post by: bessi22
1438727/02/2017
mesuesi i pare
Last Post by: gezim
015515/02/2017
Korg microARRANGER
Last Post by: Katunari
417905/02/2017
Ndihmeeeeeeeeeeeeeeee VIP ACCESS...
Last Post by: Admin
579004/02/2017
Shkarkimet e reja (*Latest Downloads)
NJOFTIME - TE REJA
Mar
27
2017
Rank
Author: Admin
Njoftime
AlbanianMidi has been online since September 2009. During this time the subscription price for V.I.P. status has been the same, not changed; 24 €uro for 6 Months and 36 €uro for 1 Year. However, every year for the past 8 years our cost of online server and maintenance have increased by approximately 5% per year. To make the site safe for the future we have to adapt and this year from May 2017 we are changing for the first time the pricing strategy. Any current statuses will not be affected until the subscription time runs out. From May 2017, any new status will use the new prices as follows...
Mar
27
2017
Rank
Author: Admin
Njoftime
AlbanianMidi eshte në internet që nga muaji Shtator 2009. Gjatë kësaj kohe pagesa për V.I.P status ka qenë e njëjtë, nuk ka ndryshuar; 24 €uro për 6 muaj dhe 36 €uro për 1 vit. Megjithatë, çdo vit gjate 8 viteve te fundit kosto e serverit në internet dhe e mirëmbajtjes janë rritur me rreth 5% në vit. Për të perballuar rritjen e kostos dhe per te qene të sigurt për të ardhmen duhet te ballancojme çmimet dhe këtë vit nga muaji maj 2017 ne do ndryshojm për herë të parë pagesat. Statuset aktive te tanishme nuk do të ndryshojne deri në kohën qe i mbaron afati. Nga muaji Maj 2017, çdo status i ri do të përdorë çmimet e reja si ne vazhdim...
Oct
10
2013
Rank
Author: Admin
Njoftime
Duke shikuar se shume perdorues kane deshire te shkarkojne sa me shume ".SET" me ritme, tinguj, etj... edhe pse jane nga faqe te tjera ne internet kam krijuar nje Forum shtese vetem per "Anetaret V.I.P." ku mund te shkarkojne skedare qe qarkullojne ne faqe te tjera ne internet. AlbMidi.com nuk mban pergjegjesi per permbatjen e ketyre dosjeve perderisa nuk ruhen ne serverin tone. Forumi V.I.P. eshte thjeshte nje zone "EKSTRA" per diskutime, ndihmese dhe shkarkime te tjera ndermjet anetareve VIP...
Anetaret
Hi Guest
IP: 54.166.189.88

Username
Password
DOWNLOAD ACCESS
VIP ACCESS
Njoftime
Users Online
US 54.166.x.x
Unknown 185.39.x.x
Unknown 151.43.x.x
US 40.77.x.x
Statistika
General
Pages seen2408302
Visitors96479
Busiest day2017-01-29
Users
Total users4205
Last userkorg0172
DayHits
2017-06-27
899899899
2017-06-26
107310731073
2017-06-25
156715671567
2017-06-24
301130113011
2017-06-23
170717071707
2017-06-22
764764764
2017-06-21
984984984
Recent news
Recent files
Recent comments
P pronami: sorry but this ..
P lubchovv: www.albmidi.com..
P Ferus123: ja
P Admin: Pass; www.albm..
P Admin: pass; ALBMIDI...
RSS Feeds
Styles, Sounds, Samples, Midi, Mp3, Korg, Yamaha, Roland, Pa80, Pa800, Pa1x, Pa2x, Pa3x, Prophecy, Casio CZ, Triton, Trinity, Tallava, Alegro, Popullore, Ngjyra, Pogonishte, Yamaha DX, Yamaha TYROS, GEM WK, Amza, Shota, Cifteli, Sharki, Violine, Klarinet, Gajde, Lahute, Folk, Dajre, Fizarmonike, Moss, Oriental, Arabic, etc...