Abuzimet me shkarkimet
30/04/2013 06:08 - Admin

Shume anetare I shqeteson fakti pse shkarkimet jane te bllokuara dhe sigurisht pagesa. Sidoqofte kjo eshte e vetmja mundesi dhe pse jo 100% efikase te bllokosh perdorues te papergjegjshem qe marrin sete e “file” nga kjo faqe e I publikojne pa pergjegjesi ne faqe te tjera...I lutem te gjithe anetareve te jene te pergjegjshem per keto veprime te cilat mund te ju kushtojn juve llogarine tuaj edhe nese keni kontribuar! Nuk ka kuptim qe setet e faqeve te tjera te vendosen ne kete faqe ose anasjelltas setet e kesaj faqe te vendosen ne faqe te tjera.


Kjo faqe mbahet gjalle me kontribut vullnetar dhe jo me vjedhje te faqeve te tjera. Cdo set I vendosur ne kete faqe eshte origjinal I derguar ose nga vete krijuesi ose I perpunuar nga anetaret e kesaj faqeje. Sete te cilat jane vjedhur nga faqe te tjera nuk ka dhe nuk do te lejoj te vendosen ne kete faqe per kete arsye cdo set I vendosur me pare kontrollohet!
 

Respektoni punen e tjetrit atehere dhe shkarkimet nga kjo faqe mund te jene falas per te gjithe!


Admin @ AlbMidi.com

https://albmidi.com/live/news_12_Abuzimet-me-shkarkimet.html