V.I.P. Forum - Shkarkime shtese
10/10/2013 18:51 - Admin
Duke shikuar se shume perdorues kane deshire te shkarkojne sa me shume ".SET" me ritme, tinguj, etj... edhe pse jane nga faqe te tjera ne internet kam krijuar nje Forum shtese vetem per "Anetaret V.I.P." ku mund te shkarkojne skedare qe qarkullojne ne faqe te tjera ne internet. AlbMidi.com nuk mban pergjegjesi per permbatjen e ketyre dosjeve perderisa nuk ruhen ne serverin tone. Forumi V.I.P. eshte thjeshte nje zone "EKSTRA" per diskutime, ndihmese dhe shkarkime te tjera ndermjet anetareve VIP...

Duke shikuar se shume perdorues kane deshire te shkarkojne sa me shume ".SET" me ritme, tinguj, etj... edhe pse jane nga faqe te tjera ne internet kam krijuar nje Forum shtese Vetem per "Anetaret V.I.P." ku mund te shkarkojne skedare qe qarkullojne ne faqe te tjera ne internet.

AlbMidi.com nuk mban pergjegjesi per permbatjen e ketyre dosjeve perderisa nuk ruhen ne serverin tone.


Forumi V.I.P. eshte thjeshte nje zone "EKSTRA" per diskutime, ndihmese dhe shkarkime te tjera ndermjet anetareve VIP.
https://albmidi.com/live/news_13_V-I-P--Forum---Shkarkime-shtese.html