Sherbimi Chat
27/12/2011 07:51 - Admin
Tashme anetaret e regjistruar mund te bisedojne direkt me njeri-tjetrin permes sherbimit "CHAT". Perdorimi eshte shume i thjeshte, fillimisht ju duhet te identifikoheni dhe me pas klikoni "CHAT" ne menu.

Hapesira e "CHAT" ne AlbMidi u krijua per te sherbyer si nje vend kenaqesie dhe argetimi ku mund te kaloni kohen si dhe te shkembeni ndihme dhe informacione per instrumentat muzikore. Historia e mesazheve ruhet edhe kur perdoruesi eshte "Offline"(Jo ne linje) per arsye qe dikush mund te ktheje pergjigje ne nje kohe te mevonshme. Nese verehen abuzime ne kete hapesire kjo mund tju kushtoje llogarine tuaj ne AlbMidi.com -  Ndalohen adresa interneti webfaqesh te tjera, reklamat, SPAM, fyerjet dhe fjalori banal!
https://albmidi.com/live/news_8_Sherbimi-Chat-.html