Udhezues si te dergojme Ritme, Tinguj, SET ne AlbMidi.com
01/06/2010 19:21 - Admin

Po ju pershkruaj nje udhezim te shkurter se si te dergoni apo te vendosni .SET me ritme ose programe dhe tinguj ne AlbMidi.comShikoni figurat ne vazhdim dhe ndiqni instruksionet sipas numrave


 

  1. Fillimisht Zgjedhim dosjen ne te cilin kemi ritmet, tinguj apo SET qe deshirojme te share ne AlbMidi.com dhe klikojme me butonin e djathte ne mouse(*RIGHT CLICK MOUSE).
  2. Zgjidh: "SEND TO" dhe me pas: "COMPRESSED (zipped) folder"
  3. Nje skedar i kompresuar ZIP me te njejtin emer si dosja do krijohet po ne te njejten direktori
  4. Kliko ne butonin me poshte ose ne menu ku shkruhet  "DERGIME"
     
Upload to AlbMidi.com

Pasi te klikosh butonin me siper ndiq udhezimet ne faqe dhe dokumentat qe ke per te derguar i "DRAG" (vendos) ne dritaren e faqes se re qe do te hapet. Kliko "BEGIN UPLOAD" dhe prit disa minuta deri sa dergimi te kryhet me sukses.
Sherbimet e ofruara nga AlbMidi.com shoqerohen me disa Kushte dhe Rregulla Perdorimi. Nese ju perdorni kete webfaqe pranoni se i keni lexuar dhe jeni dakort me Kushtet dhe Rregullat e Perdorimit! Ju lutem te mos perdorni webfaqen AlbMidi.com ose te na dergoni materiale apo pagesa me ane te PayPal neqoftese nuk pranoni Kushtet dhe Rregullat e Perdorimit.
https://albmidi.com/live/news_3_Udhezues-si-te-dergojme-Ritme-Tinguj-SET-ne-AlbMidi-com.html