ALBMIDI.COM
Home > Forum > AlbMidi.com > Buletin > Kushtet e Perdorimit
Language
Menu
Top Downloads
Survey
Cfare deshironi me shume ne albmidi.com? (Per ndonje sugjerim tjeter shkruani me poshte tek komentet)
Ritme
Tinguj
Midi
Sample
Mp3
Moderators: Admin
Forum RSS feedReply
Kushtet e Perdorimit
AuthorText
admin
FOUNDER
Avatar

Posts: 367
Contributes: 832

Gender: _MALE_
Online: No
Date: 02/09/2009
Kushtet e Perdorimit
#post3
Rregullat e meposhtme jane shkurtime te pershtatura ne shqip te disa rregullave qe duhet ti lexojn dhe pranojne cdo perdorues te faqes se AlbMidi.com! Kliko KETU per te lexuar te plota dhe zyrtare Kushtet dhe Rregullat e Perdorimit te webfaqes AlbMidi.com ne Anglisht

Sherbimet e ofruara nga AlbMidi.com shoqerohen me disa kushte dhe rregulla perdorimi.
Nese nuk jeni dakort me keto kushte dhe rregulla perdorimi ashtu si shpjegohen ne lidhjen e mesiperme atehere mos vizitoni AlbMidi.com, mos na dergoni materiale per te cilat nuk keni deshire ti publikoni apo mos kryeni pagesa me ane te paypal per llogarine e AlbMidi.com!

Ne mbledhim dhe ruajme informacione per cdo perdorues "Cookies"
Sa here qe ju vizitoni AlbMidi.com, automatikisht ne ruajm nje "Cookie" ne kompjuterin tuaj. "Cookie" eshte nje arkiv qe identifikon perdoruesin. AlbMidi.com perdor "Cookies" per te ndjekur gjurmet e cdo perdoruesi (psh: adresen IP) si dhe per te permiresuar cilesine e sherbimeve. Pjesa me e madhe e shikuesve te internetit jane te konfiguruar per pranimin e "Cookie". Sidoqofte, ju mund te refuzoni "Cookie" qe ne ruajm duke ndryshuar konfigurimin ne "Browser", nese po pjese te sherbimeve te "AlbMidi.com" munden te mos funksionojne plotesisht. Per te refuzuar dhe pastruar "Cookies" ndiq udhezimet nga kjo faqe "aboutcookies.org".

Informacione te tjera qe ne mbledhim
Sipas sherbimeve qe ofrojme ne mund te kerkojme qe ju te na dergoni te dhena personale.

Komunikimi
AlbMidi.com ruan te drejten te komunikoje me cdo perdorues te dhenat e te cilit jane vendosur automatikisht ose te shkruara ne nje nga sherbimet tona.

Per Komentet
Komentet jane te lira per te gjithe dhe shprehin mendimin e perdoruesit qe i shkruan ato. AlbMidi.com nuk mban pergjegjesi per komentet. Kredite e komenteve i merr postuesi i tyre! AlbMidi.com ruan te drejten e miratimit ose jo te cdo komenti (psh; ndalohen fyerjet, sharjet, fjalori banal, etj...).

Per shkarkimet
Pergjegjesite per materialet e shkarkuara dhe te vendosura ne AlbMidi.com i merr autori, derguesi apo perdoruesi i tyre. Pronesia dhe perdorimi i materialeve te derguara ne kete faqe i kalon AlbMidi.com ne kohen kur ato vendosen.

AlbMidi.com nuk kontrollon materialet qe jane "Share" ne faqe dhe derguar ne server nga perdorues te ndryshem ne internet. Nese publikohen anetaret dhe perdoruesit mund te komentojne pershtypjet per te tjere qe jane te interesuar.

Emertimi i materialeve dhe skedareve *
Emertimi i materialeve ose .SET eshte simbolik duke u bazuar ne pershtatjen e tingujve apo ritmeve qe permban .SET'i ose sipas emerimit nga derguesi. Nese nje .SET e ka emrin "FILAN" kjo nuk do te thote qe eshte derguar nga "FILAN" apo ka ndonje lidhje me emrin "FILAN" pervec faktit qe eshte emeruar i tille. Emertimi i materialeve kryesisht behet ne baze te pseudonimeve sipas preferencave qe eshte derguar. AlbMidi.com nuk mban pergjegjesi per emertimin e materialeve apo te skedareve!

Ndryshimet
AlbMidi.com mund te beje ndryshime ne faqen e internetit, sherbimet, ne rregullat dhe ne kushtet e perdorimit ne do ast. Vlefshmeria e tyre percaktohet ne kohen qe ato ndryshohen. Per cdo ndryshim perdoruesit do te njoftohen ne lidhjen ne vazhdim: Kliko KETU per te lexuar te plota dhe zyrtare Kushtet dhe Rregullat e Perdorimit te webfaqes AlbMidi.com ne Anglisht
Edited: 26/05/2020
Reason: (Updated by Admin)
Music wash from soul the dust of everyday life!
Delete Edit Quote
 
Reply
Members
Welcome Guest
IP: 3.239.56.184
Username
Password
DOWNLOAD ACCESS
VIP ACCESS
News
Online Users
US 3.239.x.x
US 69.162.x.x
US 40.77.x.x
US 54.39.x.x
Unknown 114.119.x.x
RU 77.88.x.x
Statistics
Users
Registered Members:
7633
Newest Member:
123egzonsa...
DateHits
2021-05-15
763763763
2021-05-14
205520552055
2021-05-13
233523352335
2021-05-12
246124612461
2021-05-11
216621662166
2021-05-10
265526552655
2021-05-09
246324632463
General
Pages seen:
5056687
Unique Visitors:
175228
Busiest day:
2017-01-29
Recent news
 Changes on download V.I.P. Payments
 V.I.P. Forum - Shkarkime shtese
 Abuzimet me shkarkimet
 Udhezues si te shkarkojme Ritme, Tinguj, SET ..
 Sherbimi Chat
Recent files
 Korg Prophecy Vitor Banks (Sysex fi..
 Korg Prophecy Mendi Banks (Sysex fi..
 Korg Prophecy Jeton Banks (Sysex fi..
 Casio CZ101 Balkan Sounds-Patches (..
 Casio CZ101 Vasilis Sounds-Patches ..
Recent comments
 Admin: sete nga jugu apo shqiperia mesme ke plo..
 kristaq: pershendetje, mund te me sugjerosh nje s..
 Admin: Cdo set i serive te meparshme duhet te k..
 FatosXh: a funkcionin edhe per pa4x k set ?
 Admin: provo perseri sapo e kam rregulluar ngaq..
FOLLOW FEEDS
 Forum RSS feed
 News RSS feed
 Facebook Page
 Twitter
 SoundCloud
 Sitemap
Styles, Sounds, Samples, Midi, Mp3, Korg, Yamaha, Roland, Pa80, Pa800, Pa1x, Pa2x, Pa3x, Prophecy, Casio CZ, Triton, Trinity, Tallava, Alegro, Popullore, Ngjyra, Pogonishte, Yamaha DX, Yamaha TYROS, GEM WK, Amza, Shota, Cifteli, Sharki, Violine, Klarinet, Gajde, Lahute, Folk, Dajre, Fizarmonike, Moss, Oriental, Arabic, etc...