Udhezues si te shkarkojme Ritme, Tinguj, SET ne AlbMidi.com
02/05/2012 06:00 - Admin
Po ju pershkruaj nje guide te shkurter se si te shkarkoni(*Download) SET me ritme ose programe dhe tinguj nga AlbMidi.com.

Kjo guide eshte vlefshme per anetaret me status "V.I.P" ose "ACTIVE MEMBER" te cilet e kane te lejuar te shkarkojne pa limit çdo skedar(*FILE). Sidoqofte shumica e shkarkimeve jane falas dhe per keto raste ky udhezim mund ti sherbeje si reference çdo perdoruesi.

Per te shkarkuar SET me ritme ose programe dhe tinguj ne AlbMidi.com ndiqni guiden ne vazhdim, jane 7 hapa te shpejte...

Shikoni figurat ne vazhdim dhe ndiqni instruksionet sipas numrave


1) Fillimisht zgjedhim dosjen(*File) me ritme, tinguj apo SET qe deshirojme ti shkarkojme nga AlbMidi.com


2) Lexojme ne pershkrimin e dokumentit dhe mbajme mend kodin lirues te shkarkimit qe per kete rast eshte: "albmidi.com". (Zakonisht kodi i lirimit te shkarkimit mund te jete ose albmidi.com ose www.albmidi.com)
3) Shkruajm kodin e verifikimit qe shfaqet ne figure
4) Klikojme butonin: "SHKARKO"


5) Ne faqen me pas qe hapet aty ku shkruan "Enter Password" shkruajme kodin e lirimit qe per kete rast eshte: "albmidi.com". (Zakonisht kodi i lirimit te shkarkimit mund te jete ose albmidi.com ose www.albmidi.com)
6) Klikojme butonin: "UNLOCK FILE" dhe me pas "DOWNLOAD" dosjen(*File) me ritme, tinguj apo SET ne kompjuterin tuaj


7) Pas shkarkimit ju nevojitet Winrar program ose cdo program tjeter qe lejon zberthimin e skedareve rar per te zberthyer skedaret e kompresum ne usb, floppy etj... me pas mund ti kaloni setet me ritme apo tinguj ne instrumentin qe deshiron duke klikuar me butonin e djathte ne mouse(*RIGHT CLICK MOUSE) e zgjedhur "EXTRACT FILES...".

Per shume vizitore kto hapa do ti duken te veshtira por nese i kushtoni vetem 5 minuta kohe do te shikoni se eshte shume e lehte dhe nese e beni disa here si proces ne te ardhmen do ta keni edhe me te thjeshte.
https://albmidi.com/live/news_9_Udhezues-si-te-shkarkojme-Ritme-Tinguj-SET-ne-AlbMidi-com.html