ALBMIDI.COM
Home > Forum > Instrumenta > Tastiera > Korg triton classic ! System error
Language
Menu
Top Shkarkime
Sondazh
Cfare deshironi me shume ne albmidi.com? (Per ndonje sugjerim tjeter shkruani me poshte tek komentet)
Ritme
Tinguj
Midi
Sample
Mp3
Moderators: Admin
Forum RSS feedReply
Korg triton classic ! System error
AuthorText
albmusic
Just arrived
Avatar

Posts: 3
Contributes: 3

Gender: _NEUTRAL_
Online: No
Date: 22/05/2019
Korg triton classic ! System error
#post1034
Kush me tregon lidhje me triton classic me shfaqet system error , cfare duhet te bej ose nese din ndokush si behet RESET ?
Delete Edit Quote
 
Admin
FOUNDER
Avatar

Posts: 293
Contributes: 723

Gender: _MALE_
Online: No
Date: 23/05/2019
Re: Korg triton classic ! System error
#post1035
Duhet te instalosh Sistemin e Operimit nga fillimi te Triton Classic.
Versioni i fundit eshte v2.53 sidoqofte me mire vazhdo pastrimin dhe instalimin nga versioni v2.0 deri ne v2.53.

Te gjitha shkarkimet zyrtare per Triton Classic jane ne faqen e Produkteve jasht prodhimi te Korg
Lidhja: http://i.korg.com/SupportPage.aspx?productid=462

Ose direkt per shkarkim;
OS v2.0 TRITONs System Version 2.0
PC:Operating System:TritonV2files.zip
https://bit.ly/2WgdSLR
OS v2.0.1 Triton System Version 2.0.1
Upgrade PC:Operating System:TRTNV201.exe
https://bit.ly/2VYncV7
OS v2.50 Triton O.S. Version 2.50
PC:Operating System:TRITON_V25.exe
https://bit.ly/2X9JmAc
OS v2.51 Triton O.S. Version 2.51
PC:Operating System:trtnv251.exe
https://bit.ly/2Wo03Lh
OS v2.53 Triton Operating System Version 2.53
PC:Operating System:Classic_OS_253.zip
https://bit.ly/2M4l5KS

Sipas udhezimeve filet e sistemit duhet te transferohen ne disa floppy disk dhe me pas te karikohen ne organo. Ndiq instruksionet ne anglisht per cdo version operimi.

Suksese e gjithe te mirat.
Music wash from soul the dust of everyday life!
Delete Edit Quote
 
Reply
Anetaret
Welcome Guest
IP: 3.215.182.81
Username
Password
DOWNLOAD ACCESS
VIP ACCESS
Positive SSL Wildcard
Njoftime
Users Online
US 3.215.x.x
Unknown 114.119.x.x
Unknown 63.143.x.x
US Google spider
Statistika
Users
Total Members:
6742
Last Member:
Ykazaliew
DateHits
2020-03-29
217221722172
2020-03-28
227522752275
2020-03-27
234923492349
2020-03-26
272627262726
2020-03-25
216321632163
2020-03-24
180118011801
2020-03-23
176417641764
General
Pages seen: 4197689
Unique Visitors: 149658
Busiest day: 2017-01-29
Recent news
 New changes on V.I.P. status Payments
 Ndryshime ne Pagesat per V.I.P. status
 V.I.P. Forum - Shkarkime shtese
 Abuzimet me shkarkimet
 Udhezues si te shkarkojme Ritme, Tinguj, SET ..
Recent files
 Samples - Ultimate Famous Producers..
 KORG KRONOS ERHAN 2019.SET (1.23Gb)
 KORG PA4X lavdim-alipa4.SET (250Mb)
 KORG PA900-PA3X gramozz.SET (180Mb)
 dani kronos archive backup (600Mb)
Recent comments
 kimi80: Really good set. The problem is when you..
 orgist: Thanks ...
 orgist: Thanks!
 orgist: faleminderit
 Admin: Update your WINRAR program :)
FOLLOW FEEDS
 Forum RSS feed
 News RSS feed
 Facebook Page
 Twitter
 SoundCloud
 Sitemap
Styles, Sounds, Samples, Midi, Mp3, Korg, Yamaha, Roland, Pa80, Pa800, Pa1x, Pa2x, Pa3x, Prophecy, Casio CZ, Triton, Trinity, Tallava, Alegro, Popullore, Ngjyra, Pogonishte, Yamaha DX, Yamaha TYROS, GEM WK, Amza, Shota, Cifteli, Sharki, Violine, Klarinet, Gajde, Lahute, Folk, Dajre, Fizarmonike, Moss, Oriental, Arabic, etc...