ALBMIDI.COM
Home > Forum > Instrumenta > Tastiera > Pa4x bllokohet gjate punes?
Language
Menu
Top Shkarkime
Sondazh
Cfare deshironi me shume ne albmidi.com? (Per ndonje sugjerim tjeter shkruani me poshte tek komentet)
Ritme
Tinguj
Midi
Sample
Mp3
Moderators: Admin
Forum RSS feedReply
Pa4x bllokohet gjate punes?
AuthorText
paridi
Junior Member
Avatar

Posts: 50
Contributes: 57

Gender: _MALE_
Online: No
Date: 26/09/2017
Pa4x bllokohet gjate punes?
#post883
Nuk e kuptoj pse bllokohet korg pa4x gjate punes,kam degjuar edhe raste te tjera te tilla dhe nuk e di ku qendron problemi?
Edited: 26/09/2017
Reason: (Edited by Admin)
Delete Edit Quote
 
Admin
FOUNDER
Avatar

Posts: 273
Contributes: 682

Gender: _MALE_
Online: No
Date: 26/09/2017
Re: Pa4x bllokohet gjate punes?
#post884
Shpjegoje pak me gjate se si ndodh bllokimi ne cfare rastesh. Nga eksperienca ime deri tani nuk me ka ndodh qe te jete bllokuar dhe pse kam vetem 3 muaj qe perdor PA4X versionin oriental me sistemin e ri 2.01. Megjithese kalimi i seteve nga PA3X ne PA4X eshte proces qe te han shume kohe dhe krijon probleme sidomos setet e ngarkuara qe kane shume modifikime PA4X ka tjeter sistem operimi dhe disa paramentra i lexon ndryshe nga PA3X dhe pse 3 muj ne perdorim akoma si kam pershtat te gjithe setin e PA3X per PA4X dhe sido qe ti pershtatesh asnjere nuk do tingellojne ritmet si ne PA3X.
Music wash from soul the dust of everyday life!
Delete Edit Quote
 
paridi
Junior Member
Avatar

Posts: 50
Contributes: 57

Gender: _MALE_
Online: No
Date: 27/09/2017
Re: Pa4x bllokohet gjate punes?
#post885
Jo nje por tre a kater raste nga shoket qe e kane ble me kane treguar qe gjate punes pa4 ndalon dhe nuk funksionon asnje buton.Duhet ta fikesh e ta ndezesh qe te normalizohet por ndoshta qenka kjo puna e versionit mesa po kuptoj nga ti admin.Meqe ra fjala e gezofsh ☺
Delete Edit Quote
 
Admin
FOUNDER
Avatar

Posts: 273
Contributes: 682

Gender: _MALE_
Online: No
Date: 27/09/2017
Re: Pa4x bllokohet gjate punes?
#post886
Kjo qe pershkrun ti me ka ndodh ne te kaluaren me PA3X ne mes te muzikes te bllokohet ose te ngec stakum dhe duhet ta ndezesh e fikesh qe te punoje serish. Gati 99% bllokimi ka ndodh ne ritmet e jugut te cilat jane te ngarkuara me vango, dhe 1 here me ka ndodh ne vallen e kuksit kur kalon ne variacionin me tupan e defa. Deri tani me PA4X akoma nuk me eshte bllokuar por duhet te theksoj se cdo ritem e kam kaluar 1 nga 1 nga seti i meparshem dhe i kam pershtat nga fillimi per PA4X sepse PA4X ka komplet tjeter sistem operimi dhe leximi te ritmeve dhe tingujve. Mendoj se bllokimi ndodh nga sete qe kane ritme me mikrobe elektronike "corrupt files". Dhe duke i LOAD direkt ato punojn por ne nje moment ngarkohen aq shume sa bllokojn tastieren varet se kush ritme jane eshte e veshtire ti dallosh primavista e vetmja menyre eshte ti ngarkosh 1 nga 1 dhe ti pershtatesh nga fillimi per sistemin qe perdor. Zakonisht si me lart me ritmet e jugut ne te kaluaren PA3X me eshte bllokuar disa here ne mes te muzikes.
Music wash from soul the dust of everyday life!
Delete Edit Quote
 
paridi
Junior Member
Avatar

Posts: 50
Contributes: 57

Gender: _MALE_
Online: No
Date: 27/09/2017
Re: Pa4x bllokohet gjate punes?
#post887
Me fal se nuk e kuptova kete termin vango ca eshte software?
Edited: 27/09/2017
Delete Edit Quote
 
Admin
FOUNDER
Avatar

Posts: 273
Contributes: 682

Gender: _MALE_
Online: No
Date: 27/09/2017
Re: Pa4x bllokohet gjate punes?
#post888
vangot isot e jugut qe mbajne shoqerim zakonisht me fizarmonike dhe violin po ne shume sete i pershtasin nje tingull synth qe tingellon si violin dhe siduket kjo e ngarkon qe bllokohen shpesh ritmet e jugut
Music wash from soul the dust of everyday life!
Delete Edit Quote
 
Reply
Anetaret
Welcome Guest
IP: 54.90.204.233
Username
Password
DOWNLOAD ACCESS
VIP ACCESS
Positive SSL Wildcard
Njoftime
Users Online
US 54.90.x.x
Unknown 31.53.x.x
US 40.77.x.x
Unknown 63.143.x.x
US 40.77.x.x
Unknown 157.55.x.x
Unknown 157.55.x.x
DE 77.153.x.x
Unknown 180.76.x.x
Statistika
Users
Total Members:
5853
Last Member:
Xassanchra
DateHits
2019-02-21
570570570
2019-02-20
199719971997
2019-02-19
166916691669
2019-02-18
327132713271
2019-02-17
237923792379
2019-02-16
166116611661
2019-02-15
210121012101
General
Pages seen: 3450529
Unique Visitors: 130664
Busiest day: 2017-01-29
Recent news
 New changes on V.I.P. status Payments
 Ndryshime ne Pagesat per V.I.P. status
 V.I.P. Forum - Shkarkime shtese
 Abuzimet me shkarkimet
 Udhezues si te shkarkojme Ritme, Tinguj, SET ..
Recent files
 KORG PA4X - Vedo AKtuel FaV.SET (50..
 KRONOS 2 BEST OF AMZA HETEM.SET (1...
 KORG PA4X - luki-2018-pa4x.SET (340..
 KORG PA4X - Krasniqi Records 2018.S..
 KRONOS - LEVENT KRONOS MUKI (282Mb..
Recent comments
 Admin: Shkarkimet jan me pagese!!!
 emiljanmesiti: Pse nuk shkarkohet ky seti?
 aulon2014: Te faleminderit shume per mbeshtetje Adm..
 Admin: zakonisht setet e modeleve me te vjeter ..
 aulon2014: A mund te me ndihmosh? Cilat Sete jan ko..
FOLLOW FEEDS
 Forum RSS feed
 News RSS feed
 Facebook Page
 Twitter
 SoundCloud
 Sitemap
Styles, Sounds, Samples, Midi, Mp3, Korg, Yamaha, Roland, Pa80, Pa800, Pa1x, Pa2x, Pa3x, Prophecy, Casio CZ, Triton, Trinity, Tallava, Alegro, Popullore, Ngjyra, Pogonishte, Yamaha DX, Yamaha TYROS, GEM WK, Amza, Shota, Cifteli, Sharki, Violine, Klarinet, Gajde, Lahute, Folk, Dajre, Fizarmonike, Moss, Oriental, Arabic, etc...